0

Uw winkelwagen is leeg

Verzendtijd

Wij van Li-ty hebben het geluk te kunnen werken met creatieve geesten en technische genieën van over de hele wereld.

Voor u als klant betekent dit:
Handige toegang tot exclusieve, individueel vervaardigde producten van visionaire bedrijven. En dat tegen onklopbare prijzen.

Maar helaas zijn er ook nadelen. Hoewel uw bestelling automatisch wordt doorgestuurd naar de producent, zijn de productie- en verzendtijden zeer ongelijk.

Vanuit onze overtuiging werken we samen met kleinere bedrijven in de peergroup in plaats van met grote bedrijven met massaproductie. Echte innovatie en briljante ideeën kunnen alleen uit deze kiemcellen komen.

Helaas kan de vraag soms zo groot zijn dat er onverwacht extra productie nodig is.

Normaal gesproken komt uw bestelling binnen 10-20 dagen aan. In absoluut uitzonderlijke gevallen kan het tot 30 dagen duren.

De redenen daarvoor zijn complex. De producten gaan vaak door meerdere douanegrenzen heen totdat ze bij u aankomen. Helaas maakt de internationale gemeenschap het voor grote bedrijven veel gemakkelijker dan voor kleinere.

Bovendien is de transportroute vanuit Frankrijk sneller dan bijvoorbeeld vanuit Australië.

Onze kwaliteitsmanagers hebben alle bedrijven grondig onder de loep genomen. We werken alleen met bedrijven die we 100% vertrouwen. U hoeft zich geen zorgen te maken over het niet ontvangen van het product.
Ook al duurt het soms wat langer dan we zouden willen.

En vergeet nooit: Voor alle vragen en problemen kunt u contact opnemen met ons supportteam. Onze medewerkers informeren u graag over de status van uw levering.

Dank u voor uw vertrouwen. Moge het in de toekomst makkelijker zijn!